Twee maand geleden (juni) alweer dat het internationale pride month was. Maar deze week (de week van 31 juli tot en met 8 augustus) is het nationale Pride Week.

Het is toch jammer dat het nog steeds nodig is om zoveel aandacht voor respect voor niet-normatief denkende en voelende mensen op te moeten eisen. Iedereen is in de basis een prachtig mens. Hoe hij/zij/hen ook denkt en voelt. Ik hoop dat er een tijd komt dat het niet meer als niet-normatief wordt gezien als je als vrouw op vrouwen valt, of als je als man op mannen valt, of op beide geslachten, of als je transgender of queer bent. Dat zou toch mooi zijn….

Speciaal daarvoor heb ik een drietal notebooks ontworpen. Het zijn notebooks van de HEMA met 80 g/m² FSC papier. De bruine is van formaat A6 en heeft 160 gelinieerde pagina’s. Ook heeft deze een envelop aan de achterkant waar je wat losse dingen in kunt steken. De zwarte en turquoise notebooks zijn van formaat A5 en hebben 80 blanco pagina’s. De quote op de voorkant van deze twee is van goudfolie en sprankelt je tegemoet!.De quote van Martin Luther King op de voorkant, de kleuren van de pride vlag en het lettertype zijn niet zomaar gekozen. Deze zijn met een reden bij elkaar gezocht. De uitleg waarom hiervoor gekozen is krijg je er ook bij op papier.

Hebben? Stuur me dan een privéberichtje!…..

Dit is te koop! Heb je interesse? Neem dan contact met me op: