Koestermomenten pot

Een koestermomenten pot voor Simone.

Speciale momenten leggen we vaak vast op foto of video. Heel erg fijn ook om het visueel te kunnen maken. Maar het is ook erg leuk om deze momenten juist op te schrijven om ze later eens terug te kunnen lezen. Daardoor spreek je, net als met foto’s, ook je gevoel aan. Even weer verplaatsen in die bijzondere en waardevolle momenten die je eigenlijk nooit meer wilt vergeten.

Een mooi cadeau voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor het moment dat je een relatie aangaat, verjaardagen, als bucket-list of date-ideeën pot, als kraam cadeau, speciale momenten met vrienden, voor mooie kerstherinneringen, tekeningen van de kinderen. Maar ook bij verdrietige momenten zoals bij het verlies van iemand die je lief is.

Je kunt de pot vullen met post-its, foto’s, souvenirs of kaartjes. Wees creatief!

De sticker op de pot wordt geseald maar wees voorzichtig bij het afwassen van de pot. Er bestaat een mogelijkheid dat de stickers hierdoor los kunnen komen. Gebruik daarom een doekje om de pot af te nemen.

Heb je een speciale gelegenheid in gedachte? Laat het dan even weten. Dan stemmen we in overleg de pot daar speciaal op af!

Dit is te koop! Heb je interesse? Neem dan contact met me op: