Fotoalbum Road Trip California 2013

Hieronder staat het fotoboek die we zelf hebben ontworpen en laten drukken bij Albelli. Hier hebben we al meerdere keren albums laten drukken en die waren echt heel erg mooi maar deze slaat alles! Hij is echt PRACHTIG! We hebben toendertijd gebruik gemaakt van een toffe actie van Albelli. Een XXL album voor maar 75 euro, dat is wel 52% goedkoper dan normaal.

Ons album is een 120 pagina’s tellend vierkant XL 30×30 cm album met fotokaft ter waarde van € 42,45. Hierbij hebben we de opties platliggend premium (€ 36,00), hoogglans voor elke pagina (€ 36,00) en extra pagina’s (€ 72,00) gekozen. Het totaal kwam hiermee dus op bijna 200 euro (€ 186,45)! Met de verzendkosten (€ 4,95) en de aftrek van de waardebon van € 156,95 moesten we nog € 34,45 bijbetalen. Het was een race tegen de klok om het album op 2 december klaar te hebben maar we zijn echt heel erg blij met het resultaat. Wim en ik hebben samen de pagina’s gemaakt in Photoshop maar als je dat niet hebt of niet weet hoe het werkt kun je met hun eigen programma ook heel mooie dingen maken. 7 december hebben we ‘m ontvangen met de pakketpost en konden niet wachten om hem samen door te bladeren. Hij is heel dik en zwaar, supermooie gladde dikke pagina’s en een erg mooie kaft. Zoals je hoort, ik ben er helemaal vol van! Je kunt ‘m hieronder bekijken. Of een keer op de koffie komen om hem vast te houden. Enjoy!

P.s. De teksten in het album kun je wellicht niet zo goed lezen in de onderstaande afbeeldingen maar je kunt alles ook lezen op WeGoUSA.nl