Freebie: Bolletjespagina template

In het fotoalbum Road Trip California 2013 staat op pagina 96 en 97 deze mooie bolletjespagina met een prachtige foto van de Bixby Creek Bridge in California.

De Bixby Creek Bridge of de Bixby Bridge is een boogbrug in de Big Sur-kuststreek van de Amerikaanse staat Californië. De brug ligt in Monterey County op zo’n 190 kilometer ten zuiden van San Francisco en 21 km ten zuiden van Carmel. Ze maakt deel uit van het traject van de State Route 1. Voor de brug in 1932 in gebruik werd genomen, waren de inwoners van de Big Sur-regio in de winter zo goed als afgesloten van de buitenwereld, doordat de verder landinwaartse Old Coast Road moeilijk te berijden is. De boogbrug van gewapend beton met open zwikken, met een overspanning van 98 meter, kostte bijna US$ 200.000. Het is nog steeds een van de hoogste betonnen bruggen ter wereld met één ononderbroken overspanning. De Bixby Creek Bridge is door haar ontwerp en idyllische ligging bovendien een van de meest gefotografeerde bruggen langs de Stille Oceaankust.

Aangezien er al veel mensen hebben gevraagd of ze deze pagina mogen gebruiken heb ik hier eenmalig een freebie van gemaakt. Deze kun je downloaden als je je gegevens hebt achtergelaten.

Het is een PNG-bestand welke je in elk willekeurig fotobewerkingsprogramma kunt gebruiken. Je zet deze afbeelding bovenop en eronder plaats je een of meerdere kleinere foto’s die dan zichtbaar worden onder de uitgeknipte bolletjes. Het bestand is 20MB groot en dus ook geschikt om te gebruiken in een fotoalbum.

DOWNLOADEN

Laat je naam en emailadres achter om deze freebie te downloaden.

Ik beloof dat ik jouw gegevens enkel gebruik om je op de hoogte te brengen als er een nieuwe freebie online is als jij dat wilt.