Mijn naam is Elkana Oosterveen – Eilander, 32 lentes jong en ben afgestudeerd als Interieuradviseur op MBO niveau 4 aan het CIBAP vakcollege in Zwolle. Sinds oktober 2018 werk ik vijf dagen in de week als verkoopmedewerker binnendienst bij een groothandel in koudetechniek in Apeldoorn.

Naast mijn vaste baan ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met ontwerpen van logo’s, huisstijlen, websites en drukwerk. Dit is dan ook zeer zeker mijn passie.

Mijn persoonlijke blog vindt u hier en mijn index pagina hier. Verder ben ik creatief bezig met zowel digitaal als ‘analoog’ (met papier) scrappen. Elk vrij uurtje kruip ik achter mijn computer om me heerlijk creatief te laten gaan.

Ook ben ik twee jaar vrijwilliger geweest bij Daf Club Nederland als grafisch vormgever van het clubblad Variomatic. Met een ontzettend leuk team zorgden we ervoor dat ieder clublid elk kwartaal kan genieten van een prachtig stukje info van het rijdende museum Daf!

Als ik niet achter de computer zit ben ik vaak samen met mijn man op pad met een van onze prachtige klassieke Dafjes of zijn we te vinden in onze -al zeg ik het zelf- prachtige tuin of geweldige nieuwe garage. Heerlijk samen knutselen aan de Dafjes bijvoorbeeld. Ook geniet ik van het samen zijn met familie, fotografie en heb ik een enorme passie voor muziek. Kijkt u eens rond in mijn portfolio en laat u overtuigen van mijn creatieve kunnen!