Een prima idee!
Jouw ideeën worden concreet door Elkana.nl | Vormgeving

Notebooks #pride

Notebooks #pride

Twee maand geleden (juni) alweer dat het internationale pride month was. Maar deze week (de week van 31 juli tot en met 8 augustus) is het nationale Pride Week. Het is toch jammer dat het nog steeds nodig is om zoveel aandacht voor respect voor niet-normatief denkende...

Dankbaarheidsboekjes

Dankbaarheidsboekjes

Wat is er vandaag gebeurd waar ik dankbaar voor ben? Wie heeft me onlangs geholpen? Wie of wat verraste me vandaag in positieve zin? Waar heb ik voor het laatst om gelachen? Wat las, zag of hoorde ik dat ik heel bijzonder vond? Wat waren de koestermomentjes van...

Over mij

Elkana Oosterveen

Elkana Oosterveen

Ontwerper Elkana.nl

Mijn naam is Elkana Oosterveen – Eilander, geboren in 1987 en ben afgestudeerd als Interieuradviseur op MBO niveau 4 aan het CIBAP vakcollege in Zwolle. Sinds oktober 2018 werk ik vijf dagen in de week als verkoopmedewerker binnendienst bij een koel- en klimaattechnisch specialistische groothandel in Apeldoorn.

Naast mijn vaste baan ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met ontwerpen van grafische dingen zoals logo’s, huisstijlen, websites en drukwerk. Ook ‘analoog knutselen’ is een passie van mij.

Ik ben een enorme duizendpoot met veel creatieve interesses. Een creatieveling die eigenlijk veel te veel tegelijk wil. Iemand die zoveel mogelijk aanpakt waar ze blij van wordt. Een duizendpoot. Een enthousiasteling. Een jonge vrouw met veel ideeën en gevoel. Dat houdt onder andere in: creatief bezig met zowel digitaal als ‘analoog’ (met papier) scrappen, schrijven en meer. Als ik eenmaal op gang ben kan ik daar helemaal in opgaan en uren van genieten.

Ook ben ik twee jaar trotse vrijwilliger geweest bij Daf Club Nederland als grafisch vormgever van het clubblad Variomatic. Met een ontzettend leuk team zorgden we ervoor dat ieder clublid elk kwartaal kan genieten van een prachtig stukje info van het rijdende museum Daf!

Als ik niet achter de computer zit ben ik vaak samen met mijn man op pad met een van onze prachtige klassieke Dafjes of zijn we te vinden in onze -al zeg ik het zelf- prachtige tuin of geweldige nieuwe garage. Heerlijk samen knutselen aan de Dafjes bijvoorbeeld. Ook geniet ik van het samen zijn met familie, fotografie, architectuur en heb ik een enorme passie voor muziek. Kijk eens rond in mijn portfolio en laat je overtuigen van mijn creatieve kunnen!

Wat is er allemaal mogelijk?

Voor het ontwerpen van drukwerk als trouwkaarten, trouwfotoalbums, posters, huisstijlen of logo’s, websites, analoge papieren ontwerpen en alles wat je op grafisch gebied maar kunt verzinnen moet je bij Elkana.nl zijn! Het hoeft natuurlijk niet, daar ben je vrij in. Maar ik verzeker je ervan dat het een fijne ervaring zal zijn. En ook niet onbelangrijk: de prijs zal je zeker bevallen! Zowel professioneel als particulier zal je met veel plezier, inlevingsvermogen en passie geholpen worden.

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Trouwkaarten • Geboortekaarten • Trouwalbums • Logo’s • Visitekaarten • Belettering • Flyers • Posters • Folders • Brochures • Websites • Complete huisstijlen (logo/visitekaart/briefpapier/enveloppe) • Cadeauverpakkingen • Vinylstickers • Diverse andere producten

Mijn werkwijze

Stap 1 – Vragenlijst
Vul om te beginnen de vragenlijst in. Door het invullen van een vragenlijst krijg ik beter inzicht van jouw wensen. Naar aanleiding van deze vragenlijst neem ik zo nodig nog contact met je op. Mijn streven is om dit binnen één werkdag te doen.

Het invullen lijkt misschien een opgave maar kost in feite maar enkele minuten. Het is belangrijk om zoveel mogelijk informatie te geven om het voor mij makkelijker te maken om te begrijpen wat je graag wilt bereiken.

Heb je nu echt geen idee en zie je op tegen het invullen van de vragenlijst? Laat het me dan gewoon even weten. Vaak kom ik een heel eind als ik even met iemand heb gebabbeld om zo toch een mooi ontwerp te kunnen maken.

Stap 2 – Concept ontwerp
Nadat we contact hebben gehad ga ik aan de slag met de informatie die ik heb ontvangen. Je ontvangt 2 concepten. Nadat je deze 2 concepten hebt bekeken kun je feedback geven.

Afhankelijk van mijn agenda zal ik deze concepten binnen 1 tot 3 weken sturen. Heb je ondertussen vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Op dit moment hoef je nog niets te betalen.

Stap 3 – Offerte
Na jouw feedback op de 2 concepten zal ik een offerte maken die je in jouw mailbox ontvangt. Dit is een richtprijs en kan, als er meer dan 5 keer iets moet worden aangepast, hoger uitvallen. Uiteraard geef ik dit op tijd aan.

Als je akkoord gaat met deze offerte hebben we een overeenkomst. Dit houdt in dat ik mij aan de afspraken zal houden en dat je vanaf dat moment een betalingsverplichting hebt voor het werk dat we afgesproken hebben. Ook als onze samenwerking voortijdig stopt zul je een factuur ontvangen voor de gewerkte uren tot op dat moment. De eerste 5 aanpassingen zitten bij de prijs in. Daarna vraag ik € 5,- per aanpassing.

Stap 4 – Definitief ontwerp
Na jouw akkoord op de offerte zal ik aan de slag gaan met het definitieve ontwerp. Dit duurt ongeveer 1 tot 3 weken, afhankelijk van mijn agenda. Wil je op de hoogte gehouden worden tussendoor? Dat kan. Geef het dan gewoon even aan.

Stap 5 – Factuur & overdracht
De laatste stap. Nu ontvang je de factuur. Na betaling van deze factuur zal ik het ontwerp overdragen en waar nodig uitleg geven over het gebruik ervan.

Onderhoud aan jouw website?

Wat houdt het onderhoud in?

De meeste websites draaien op het populaire platform WordPress. Het is een programma om een website, blog of een webshop mee kunt bouwen en onderhouden zonder zonder dat je hiervoor (veel) technische kennis nodig hebt. Ook de websites die ik bouw zijn 9 van de 10 keer gebouwd met WordPress. Het feit dat het voor elke gebruiker makkelijk te leren is maakt dat het zoveel gebruikt wordt. Een berichtje plaatsen op je website? Fluitje van een cent!

Tegenwoordig worden veel plugins die WordPress gebruikt automatisch ge-update maar lang niet alles gaat automatisch. Daarom heb ik meerdere websites in onderhoud van diverse klanten. De meer technische onderhoudswerkzaamheden laten ze dan graag aan mij over. Ook backups maken en goed vindbaar zijn in Google is een belangrijk onderdeel van het hebben van een website. Ik adviseer vaak een hostingpakket waar automatisch dagelijkse backups worden gemaakt. Mocht er dan wat gebeuren met de website, dan kun je vrij eenvoudig weer terug naar een eerdere versie.

Wat er onder andere gebeurd tijdens het maandelijkse onderhoud:

WordPress core updaten Plugin-ins, themas en vertalingen updaten Reacties en ongewenste gebruikers opschonen Analyse van inkomende en uitgaande links Database optimaliseren en backuppen Controle op malware en ongewenste activiteiten Social media koppelingen en feed controleren Bestanden opschonen en controleren Controle van de zoekfunctie SEO controle en update Algehele functionaliteit testen Site testen in verschillende browsers Snelheid en statistieken van de sites analyseren Controleer diskspace, dataverkeer en uptime server en meer…

De websites die ik onder mijn hoede heb (gehad):

• dafcoupe.nl • wegousa.nl • leeftijdsverschil.nl • blog.elkana.nl • lichtschilderes.elkana.nl • woordschilder.elkana.nl • ducksontour.com • bettuelle.nl • geakleurenstijl.nl • lichtschilder.nl

lykkemoodstore.nlstichtingobed.nl • danny-rianne.nlwhoopiesfff.nl daimykommer.nlheerde4.nl vvheerde3.nlalfaromeospider.nl alfettagtv.nlveg-nov.nlimmanuel-heerde.nlradio-exstream.nlimage-sign.nljohankommer.nl luitingwitgoed.nlgoed-is.nldigi-expert.nldumpkoning.nl autoservicespeelmeyer.nl webhostingpark.nlchatgezelligmee.nl databollie.nldatingdoejezo.nl misterfoxy.nlaldobeheer.nloosterveen-group.comsoundlex.nltopfinincasso.nl residencebelmonde.nlgtabbelmonde.nl gtabeilander.nldigi-nerds.nl wezijnmedreentje.nlwezijnmeereentje.nl binnendebebouwde.comagegaplove.nl maydecemberlove.nl meidecemberliefde.nlagegap.nl leeftijdismaareengetal.nl eenbijzondererelatie.nlwimenelkana.nl dutchovencooking.nlvanterve.eu vanterve.combeelduitdaging.nl kluyzenaer.com

Te koop & Freebies

Wellicht heb je iets gezien in mijn portfolio waarvan je denkt: “Dat wil ik hebben!” Neem dan even contact met mij op. Dan kunnen we even overleggen hoe of wat. Heb je het net iets anders in gedachten? Dat kan ook! Hieronder vind je mijn die uit voorraad leverbaar zijn.

Notebooks #pride

Notebooks #pride

Twee maand geleden (juni) alweer dat het internationale pride month was. Maar deze week (de week van 31 juli tot en met 8 augustus) is het nationale Pride Week. Het is toch jammer dat het nog steeds nodig is om zoveel aandacht voor respect voor niet-normatief denkende...

Freebie: Bolletjespagina template

Freebie: Bolletjespagina template

In het fotoalbum Road Trip California 2013 staat op pagina 96 en 97 deze mooie bolletjespagina met een prachtige foto van de Bixby Creek Bridge in California. De Bixby Creek Bridge of de Bixby Bridge is een boogbrug in de Big...

Dankbaarheidsboekjes

Dankbaarheidsboekjes

Wat is er vandaag gebeurd waar ik dankbaar voor ben? Wie heeft me onlangs geholpen? Wie of wat verraste me vandaag in positieve zin? Waar heb ik voor het laatst om gelachen? Wat las, zag of hoorde ik dat ik heel bijzonder vond? Wat waren de koestermomentjes van...

Cadeauverpakking

Cadeauverpakking

Een mooi verjaardagscadeau verdient een mooie verpakking!Er zijn zoveel mooie manieren om een cadeautje te verpakken dat de buitenkant van het cadeautje al een verrassing op zich is! Zoals kinderen vroeger graag met de verpakking aan de haal gingen in plaats van met...

Contact opnemen of meer weten?

Wilt je contact met Elkana opnemen? Dat kan via de onderstaande gegevens of het contacformulier hiernaast.

Elkana.nl
Proud member of the Oosterveen Group Holding
CEO: Elkana Oosterveen
Handelsnaam: Elkana.nl
KvK-nummer: 70550344
BTW-nmmer: NL858371005B01
Vestigingsnummer: 000038806940
IBAN-nummer: NL71ABNA0810581043 tnv Oosterveen Group BV
Vestigingsadres: Papaverweg 6, 8181 BP te Heerde
Bezoekadres: Lupineweg 1, 8181 BW te Heerde
Telefoon: 0633292933
E-mailadres: elkana@elkana.nl

Kies eventueel een van onderstaande vragenlijsten om gedetailleerd contact op te nemen:

error: Inhoud is beschermd !!